συνδρομο ευερεθιστου εντερου θεραπεια NO FURTHER A MYSTERY

συνδρομο ευερεθιστου εντερου θεραπεια No Further a Mystery

συνδρομο ευερεθιστου εντερου θεραπεια No Further a Mystery

Blog Article

Διομήδης Κομνηνός: Έπεσε στο Πολυτεχνείο για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Εφημερίες Φαρμακεία

αν δεν σε πειραζει και εφ οσον αισθανεσαι να σου κανεικαι καλο συνεχισε το...

Παράγει επίσης την ορμόνη καλσιτονίνη η οποία (ρυθμίζει το μεταβολισμό του ασβεστίου).

Διομήδης Κομνηνός: Έπεσε στο Πολυτεχνείο για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Τελευταία δεν έχω διάθεση, αισθάνομαι διαρκώς κουρασμένη, δεν μ’ ενδιαφέρει να βγω έξω για διασκέδαση, νιώθω μια ατονία από το πρωί που ξ...

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κλινικά συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού είναι η κούραση (η κούραση εμφανίζεται και στον υπερθυρεοειδισμό αλλά οφείλεται σε μυϊκή αδυναμία). Οι υποθυρεοειδικοί είναι συνήθως νωθροί, νωχελικοί, εμφανίζουν υπνηλία και «βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους». Δεν αντέχουν το κρύο. Δεν παχαίνουν ανάλογα με το φαγητό που καταναλώνουν ή αντίθετα αδυνατίζουν.

Ορισμένες αυτοάνοσες παθήσεις εκδηλώνονται όταν τα Β-λεμφοκύτταρα, τα οποία παράγουν αντισώματα, λανθασμένα «βλέπουν» τον ιστό του ασθενούς ως ξένο σώμα, ωθώντας όλο το ανοσοποιητικό σύστημα να στραφεί εναντίον του. Σήμερα, σε τέτοιες περιπτώσεις χορηγούνται θεραπείες γενικευμένης ανοσοκαταστολής (με φάρμακα όπως η ριτουξιμάμπη και η πρεδνιζόνη), οι οποίες συχνά αφήνουν τον ασθενή πιο ευάλωτο σε πιθανώς μοιραίες λοιμώξεις ή σε καρκίνους.

Ο σακχαρώδης διαβήτης και οι επιπλοκές του έχουν μεγάλο φάσμα εκδηλώσεων.

Ραδιενεργό ιώδιο που more info χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του υπερθυρεοειδισμού.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΟΠΑΘΕΙΑ

Ο σακχαρώδης διαβήτης συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων που αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως.

Άνθρωποι χαμηλότερης κοινωνικής και οικονομικής τάξης κινδυνεύουν περισσότερο από την ασθένεια λόγω κακής ποιότητας διατροφής και μάλιστα σε μικρότερες ηλικίες, με αποτέλεσμα και ο επιπολασμός της παιδικής παχυσαρκίας να παρουσιάζει αυξητικές τάσεις.

Οι σύγχρονες και αναθεωρημένες οδηγίες αντιμετώπισης του διαβήτη υποδεικνύουν την ορθή θεραπευτική προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή και αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα της νόσου. Η φαρμακευτική αγωγή γίνεται με αντιδιαβητικά δισκία ή με τη χορήγηση ινσουλίνης. Η επιλογή της θεραπείας γίνεται με βάση το όφελος και τις παρενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής.

Report this page